Uutiset 2012

Pentujen elinpiirin laajennus:)

Pennut kasvaa kohisten ja vauhti ja hereillä olo aika lisääntyy! Kaikki lapset voivat erinomaisesti ja Doris mamma myös.

Ihan oikea ruokakin maistuu paaperoille ja osa siitä osuu myös suuhun, vaikka paljon sitä on myös turkissa ja ympäri ämpäri maailmaa:)
Eilen lapsoset pääsivät myös ensimmäistä kertaa tutustumaan ulkoilmaan, kun vihdoin tuli lämmin sateeton päivä. Sekos mukavaa oli! Ruoho kutittelee mukavasti varpaita ja aurinko lämmittää turkkia.

Nyt pennut ovat myös sen ikäisiä, jotta vieraat ovat tervetulleita paapomaan naskali hampaita:)

 

Doris-mamma hoivaa

Unihan kaikesta tästä touhuilusta tulee<3

 

Pennut syntyneet!!!/Puppies are born!!
Torstaina 21.6. näki Doriksen ja Voiton ihanat pennut päivänvalon!

Doriksen valtavan kokoinen vatsa piti siis sisällään 13 pentua!! Kaikki voivat erinomaisesti. Uroksia on 7, joista 4 brindleä ja 3 punaista/fawnia. Narttuja on 6, joista 3 brindleä ja 3 punaista/fawnia.

Doris and Voitto puppies are born. We have now 13 puppies!! 7 male and 6 female.

Tässä kuvassa pennut 1 päivän vanhoja/puppies 1 day old:

 

Voitto Valioksi!! Voitto is now Fi Ch!!!
Luvabull’s Ziggy Stardust ’Voitto’ siis sai viimeisen sertinsä 19.5.2012 Someron näyttelyssä, jossa tuomarina

Saija Juutilainen. Näin herrasta siis tuli Fi Mva!! Onnea kasvattajalle ja Voiton kotiporukalle!!

Luvabull’s Ziggy Stardust ’Voitto’ got his last CC and now he is new Fi Ch!! Congratulations for breeder Catherine and Voitto’s own family!!

Meille tulee pentuja!!
Doriksen ja Voiton treffit tuottivat tulosta, ja Doris on ultrattu tiineeksi!!!:)
Pentujen odoteltaan syntyvän viikolla 25. Lisää tietoja osiosta pentuja.
13.4.2012 Lucas 8-Vuotta!!/Lucas 8 years!!
Meidän maailman paras Pappa-koira Lucas täytti siis kokonaiset 8-vuotta!!!

Ikä ei pappaa kovastikaan paina, herra on erinomaisessa fyysisessä kunnossa ja nauttii päivistä tyttöjen kanssa painiessa ja välillä otetaan pitkät ja rauhalliset päiväunet:)

Tervetuloa vuosi 2012!!
 Vuosi 2011 mennä jolkotti, nopeaan ja sisältäen koirarintamalla mukavia ja antoisia päiviä.

Vuosi oli erittäin pentue painoitteinen, koska tälle vuodelle mahtui jopa kaksi pentuetta. Olimme siis erittäin onnekkaita saadessamme paapoa ja kasvattaa kaksi hienoa pentuetta, ja vielä seurata kuinka hienosti emät hoitivat synnytykset ja pentujen hoidot.. ja toiselle hoitaminen jäi vähän päällekin…eli kotiin kasvamaan jäänyt Maikki, saa äidiltään täydellisen pesun joka päivä ja rintavarustus on myös käytettävissä jos Maikki haluaa muistella pentulaatikon hetkiä:)

Olemme erittäin onnellisia saamastamme mahdollisuudesta saada joukkoomme hienon ja sporttisen nuoren nartun Juupin(Luvabull’s Yours Forever). Kiitos tästä kuuluu Luvabull’s kenneliin Catherinelle!

Ja toinen Sveitsin tuontimme jatkoi kasvuaan viime vuonna tosissaan ja jokunen tuomarikin alkoi näkemään Voitto herran komeuden:)

Ja tämä vuosi seuraillaankin sitten F-ja G-pentueidin kasvua!

F-pentueen kaverit, täyttävätkin jo helmikuussa 1-vuoden, joten siellä onkin teinimeiningit alkaneet.
Nämä kaverit on suunnitelmissa kuvauttaa siis tämän vuoden aikana luustoltaan, jotta nähdään mitä sieltä löytyy.

Ranskanbullat kävivät myös kaikki terveystarkastuksissa ja tulokset löytyy jokaisen bullan omalta sivulta. Ranskanbulldogeihin tutustuminen on jatkunut ja syventynyt. Ja tässä kohtaa täytyy valitettavasti todeta, kuin että tieto lisää tuskaa. Niin ihana kuin tämä rotu onkin, omat kasvatusperiaatteet eivät anna periksi jatkaa bulldoggien kasvatusta. Terveystilanne on rodussa melko huonolla hantilla..todella sääli.

Mutta kun perusasiat, kuten koiran hengitys ja liikkuminen eivät ole kovinkaan tärkeällä sijalla suurimmalle osalle rodun parissa toimiville ihmisille, rodulla ei ole kovin ruusuinen tulevaisuus. Tilanne toivottavasti muuttuu joskus parempaan suuntaan, ja ei ole ollenkaan sanottu, jotta meillä ei joskus pieni bulla taas pyörisi, mutta sitä ennen paljon täytyy muuttua..

Vuodelta 2012 odotamme mielenkiintoisia tapaamisia, muutamia näyttelyitä ja erityisesti pentujen kasvun seuraamista!

Todella moni pennuista on jäänyt tähän lähistölle kasvamaan, joten antaa meille hienon mahdollisuuden seurata viikottain pentujen kasvua ja kehitystä.

Pentukurssi on myös aloitettu kuuden G-pentueen penskan kanssa:) Kiitos aktiivisille kasvattien omistajille siis viime vuodesta ja jatketaan vähintäänkin samaan malliin tänä vuonna!

Tässä vielä muutama tuokio kuva tammikuulta:)

Nää on lähdössä lenkille:)

Tammikuussa pakkanen paukkui, ja vaatetus pitää olla sen mukainen.

Vauhti-tytöt hangilla:)

Herra L ottaa vähän rauhallisemmin..

Sisällä on sitten mukava nukkua kerroksittain:)