Uutiset 2008

7.9.2008 Pentutreffit

Tänä kauniina syksyn sunnuntaina kokoontui Lucaksen jälkeläisiä melkoinen lauma, 12 pentusta yhteen! Ensin mentiin opiskelemaan Lietoon koirakouluun ja sitten kokoonnuttiin tänne meille syömään, kuvailemaan koiria ja koirat tietysti riekkumaan keskenään. Oli aivan upeaa nähdä kerralla noin monta kakaraa:) 7 pennuista oli Taican ja Lucaksen jälkeläisiä ja 5 Liisan ja Lucaksen. Kiitos kaikille kun tulitte paikalle ja olette pitänyt hyvää huolta pennuistanne. Jatketaan samaan malliin! Nähdään taas pian!


16.8.2008 Bullmastiffit ja Mastiffit Ry:n erikoisnäyttely,Tyrväntö

Tuomari: Barry Blunden, GB

Taas on yksi erikoisnäyttely takanapäin ja näyttelypäivä oli oikein mukava, ihmiset ihania, ja koirat myös! Eväät olivat oikein maistuvia 🙂 Ilma oli vähän kostea, mutta mitäpä siitä. Kiitos kaikille seurasta ja avusta! Tulokset:

Amalia aloitteli pentuluokasta, eikä yhtään vähäisin tuloksin!! Paikalle oli ilmoitettu 17 pentua ja AamuAmalia veti koko potin kotiin! Oli siis ROP-pentu ja vielä BIS2-pentu!!

Arvostelu:
Excellent head, very good dark eye, good square muzzle, very good reach of neck. Good shoulder angulation, excellent topline, excellent rear angulation, good tailset and lenght of tail. Moved very well.

Sitten nämä ’keski-ikäinen’ koirakansa pärjäsikin ihan kivasti, eli saivat kaikki EH:n Fin Mva Lisbethin Lusty Lucas, Fin Mva Rohmutassun Chili ’Oliver’ ja Dynamic Force Solid Gold ’Taica’.

Mutta lopuksi kehään asteli vielä ’Iita’ Rohmutassun Adalmiina 7 muun veteraani-ikäisen kanssa, ja kuinkas kävikään..Iita yllätti kaikki ja oli ROP-Veteraani ja vielä BIS2 veteraani! Tämä tuntui jo todella hienolta!

Tässä vielä arvostelu:
Very good head propotions, good widht? and lenght of muzzle, good lenght of neck, excellent pigmentation, very good front & rear angulation, good topline, moved very well.


4.8.2008 Tervetuloa Sohvi!

Kovasti odotettu Sohvi ranskanbulldoggi liittyi kirjavaan joukkoomme, tutustuttamaan meidät tarkemmin ranskisten elämään. Kiitos Riikalle Sohvin tuomisesta suomeen! Ja onnea Johannalle ja Onni-bullmastiffille uudesta perheenjäsenestä!!


27.7.2008 Pori kv

Tuomari: Rita Reyniers, Belgia

Näihin mittelöihin meiltä lähti Amalia ja Lucas, eikä huonosti mennyt täälläkään 🙂

Lisbethin Lusty Lucas: Pu2 ja vara-cacib
AamuAmalia: Rop-pentu


26.7.2008 Raision näyttely

Tuomari: Erwin Deutscher, Itävalta

’Naapurikylän’ näyttelyyn piti siis perinteisesti matkata sekalaisen seurakunnan kanssa 🙂 Kovasti oli helteistä, mutta siltikin koirat jaksoivat tsempata kehässä erinomaisesti! Ja tuloksia syntyi:

AamuAmalia: Pek1, KP ja ROP-Pentu
Rohmutassun Chili ’Oliver’: VAL ERI2 ja PU3
Lisbethin Lusty Lucas: VAL ERI1 ja PU1 ja ROP
Rohmutassun Attina ’Tiina’ VET ERI1, KP ja ROP-Veteraani
Rohmutassun Adalmiina ’Iita’: VET ERI2

Kiitos taas kaikille mukavasta päivästä ja onnittelut koirien kotijoukoille!


24.4.2008 Pennut syntyneet

Ihanat ruttunaamat näkivät päivänvalon torstaina. 4 urosta ja 4 narttua! Taica ja Lucas ovat erittäin ylpeät vanhemmat 🙂 Lisää kuvia ja infoa löydät täältä: Rohmutassun D-pentue.


25.3.2008 Pentuja

Pentuja tulossa Taicalle ja Lucakselle. Pariskunnan kuherrusviikko siis tuotti tulosta, ja ultrassa käytiin tänään varmistamassa, se mitä jo aavisteltiinkin, eli tiineenä on!! Pentujen odotetaan syntyvän viikolla 17. Lisätietoa löydät täältä: Rohmutassun D-pentue.


12.2.2008 Pentusuunnitelmia

Bullmastiffin pentuja suunnitellaan yhdistelmästä Dynamic Force Solid Gold ’Taica’ (0/1, C/C) x Fin mva Lisbethin Lusty Lucas ’Lucas’ (0/0, B/C), keväälle 2008!!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä niin kerron lisää!
Minna p. 050-3012959
rohmutassun@saunalahti.fi


27.1.2008 Turku kv

Tuomari: Boris Chapiro, Ranska

Meiltä mukana Lucas, Oliver, Zera ja Taica. Kaikki saivat laatuarvostelut erinomainen ja esiintyivät reippaasti. Tässä tarkemmat tulokset:

Lisbethin Lusty Lucas: VAL ERI2
Rohmutassun Chili: VAL ERI3
Bullbugbear’s Pumpernikkeli: NUO ERI2
Dynamic Force Solid Gold: AVO ERI2

Onnittelut kaikille hyvistä tuloksista!